Pozvánka na webinář: Změna ve výpočtu exekučních a insolvenčních srážek od 1. 10. 2024.

Šetřete svůj čas (a zdroje) a využívejte mzdový systém Nugget SW na maximum!

Program Nugget SW pro správu personální agendy a zpracování mezd šetří čas a zdroje společnostem různého typu a velikosti již 30 let. Chcete se s ním naučit efektivně pracovat i Vy?

Připravili jsme speciální on-line webinář, během něhož Vás naši odborníci provedou novou legislativní změnou ve výpočtu insolvenčních a exekučních srážek, jež je platná od 1. 10. 2024 a znamená zásadní změnu ve výpočtu mezd a poprvé bude použita při zpracování mezd za měsíc říjen 2024. Součástí webináře budou i praktické ukázky, jak se tyto změny promítnou přímo v programu Nugget SW.

Obsah webináře: 

  • Výjimka z insolvenčního deponování srážek pro běžné výživné.
  • Zvláštní srážky na zálohu insolvenčních nákladů před schválením oddlužení.
  • Zvláštní srážky na zálohu insolvenčních nákladů po splnění splátkového kalendáře.
  • Odsunutí účinků exekučních rozhodnutí do následujícího měsíce.
  • Změna výpočtu výše exekučních srážek podle tzv. pravidla čtyř exekucí.
  • Praktické ukázky a zpracování v Nugget SW.

Prostor bude také pro Vaše dotazy.

Webinář proběhne 21. 10. 2024 a bude se konat za účasti minimálně 4 osob. 

Předpokládaná délka webináře je 2 hodiny (v závislosti na počtu účastníků a dotazů). Webinář proběhne na platformě Microsoft Teams. Odkaz Vám bude zaslaný spolu s potvrzením účasti.

Cena webináře je 990 Kč bez DPH a přihlášení na webinář je závazné. Faktura Vám bude vystavena ihned po skončení webináře.

V případě, že se Vám vybraný termín nakonec nebude hodit, můžete svou přihlášku bezplatně stornovat (bude-li to kapacitně možné) do 24 hodin před začátkem školení. V tomto případě nás, prosím, kontaktujte na email katerina.rusova@rsm.cz a do předmětu uveďte „Nový termín školení Nugget SW“.